Blog

Inspiratie

“Anna is anders” vormde een bron van inspiratie voor een sympathieke bloggende opa uit Nederland, die ik via Twitter leerde kennen. Marius, zo heet hij, schreef een ontroerend mooie blog over Anna. Ik vind het een prachtig voorbeeld van de positieve kracht van sociale media. Hier kan je zijn verhaal lezen (30 november 2017).

Mom Blog Awards 2017

Op 28 oktober trok ik met een klein hartje en een flinke portie zenuwen naar de prijsuitreiking van de Vlaamse Mom Blog Awards in Antwerpen. Het leek een onmogelijke droom, maar dankzij jullie steun en enthousiaste stemgedrag werd deze blog bekroond met een Mom Blog Award. Nadat het prijzenpakket voor de Publieksprijs werd geshowd op het podium, hoorde ik presentatrice Erika Van Tielen “Anna is anders” afroepen. Kippenvel! Sinds dat moment geniet ik schaamteloos van mijn fifteen minutes of blogfame. Ik ben heel dankbaar dat een gezin met een bijzonder kindje, waarin het niet allemaal van een leien dakje loopt, ook eens in de kijker staat.

Bedankt voor jullie stem! Ook oprechte dank aan Mama Expert voor de knappe organisatie, de geweldig leuke goodiebags en fantastische prijzen. Maak hier kennis met de andere winnaressen.

St*rk magazine

Het tijdschrift van het VAPH publiceerde dit mooie artikel (september 2017).

Scan0001

 

Gastblogs

De Nederlandse website “Lotje & Co” publiceerde mijn verhaal over de administratieve en financiële gevolgen van een gehandicapt kindje (22 september 2017).

Het was een boeiende ervaring om een verhaal te schrijven voor de Nederlandse schrijfster Mary Sjabbens. Zij publiceerde mijn gastblog “Als het noodlot toeslaat” op haar website (14 augustus 2017).

Artikels

De lieve mevrouw van thuisbegeleiding Accent schonk aandacht aan deze blog.

ogenblik-2.jpg
Artikel in ’t Ogenblik (14 juli 2017)

Het regionale tijdschrift van de CM publiceerde een eerste artikel over ‘Anna is anders’.

Artikel Visie
Artikel in Visie (5 mei 2017)