Mug

Na een warme zomernacht wordt Anna wakker met muggenbeten op haar gezicht. Ik stel me voor hoe verschrikkelijk vervelend het moet zijn om dat irritante gezoem en gekriebel rond je mond en oren niet zelf te kunnen wegjagen. Anna kan niet een keertje van houding veranderen of haar dekentje wegduwen als ze het te warm heeft. Ik vind dat zo erg voor mijn lieve meid, oneerlijk, en wil haar het liefst beschermen tegen die talloze kleine ongemakken.

Misschien ondervindt zij daar zelf geen last van, denk ik.

Misschien maak ik van een mug een olifant.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: